Huisartsenweerde is een dynamische groepspraktijk. Ons doel is kwaliteitsvolle huisartsgeneeskunde aanbieden voor jong en oud. U kan bij ons terecht voor een brede waaier aan medische problemen met naast curatieve geneeskunde ook preventieve opvolging. Wij doen onder meer zwangerschapsopvolging, kleine heelkunde, hechtingen, palliatieve zorg, ECG, spirometrie, etc.

Onze zorg is gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde adviezen ( Evidence Based Medicine). In dit kader zijn wij een erkende opleidingspraktijk waarbij we proberen deze kennis door te geven aan de volgende generatie jonge artsen.

Wij zijn een groepspraktijk in de brede zin van het woord, wij werken samen als team. Indien uw vertrouwde arts onbeschikbaar is, helpt een collega u graag verder. Wij werken met een centraal dossier en er is steeds onderling overleg.

Alle artsen zijn geconventioneerd en werken aan dezelfde tarieven. Voor patiënten met een GMD gebruiken wij voor iedereen de derde-betaler regeling en moet u enkel het remgeld betalen.